Kick-Start Programma:
2 volle dagen of vier ochtend / middag / avond workshops in een periode van een week. Deze interactieve Masterclass Scenarioplanning voor enterprise risk management & strategie ontwikkeling omvat een case-based stakeholderanalyse en een stap voor stap Scenario Planning sessie. Een intense kennis en teambuilding ervaring dat scenario denken in uw organisatie "kick-start"!


Programma's worden doorlopen met groepen van minimaal 12 en maximaal 24 personen. In de groepen dienen minimaal leden van hoger management te zitten maar zijn er niet tot beperkt, ook  andere belangrijke medewerkers zijn welkom. De start van de programma's wordt op locatie gefaciliteerd, op een gunstige locatie in de buurt van de klant. De wekelijkse bijeenkomsten worden gehouden ten kantore van de klant. Extra advies en interim management diensten zijn mogelijk: onder andere verdere assessment, ontwikkeling, implementatie en uitvoering van strategische verander- en actieplannen.
Standaard Programma
Volledig klantgebaseerd Scenario Planning voor ondernemingsrisicomanagement strategie & development proces in een periode van 3 tot 4 maanden (twee volle dagen of 4 halve dagen plus wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur): omvat het Kick-Start programma met Scenario Planning proces plus de volledige ontwikkeling van alternatieve toekomstscenario's voor de organisatie, signaleren van mijlpalen die de richting van industrie van de klant markeren, en een algemene impactanalyse van de bedrijfsstrategie met basis aanbevelingen met betrekking tot enterprise risk management en strategie-ontwikkeling, alsmede de communicatie naar de raad van bestuur.
Plus Programma 
Enterprise Risk Management en Strategie Assessment in een periode van 5 tot 6 maanden (twee volle dagen of 4 halve dagen met wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur). Inclusief complete standaard programma, plus een uitgebreide business-strategie impactanalyse met diepgaande aanbevelingen en actieplannen aangaande risico-management en strategie-ontwikkeling. Inclusief communicatie naar de raad van bestuur en naar de bredere organisatie om inbedding in de organisatie te promoten.
Plus2 Programma:
Een jaar lang 2 volledige Plus Programma's met andere deelnemers uit de organisatie zodat de consistentie en buy-in wordt gewaarborgd  (8 halve dagen met wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur). Dit programma is bedoeld als een doorlopend Scenario Planning, Enterprise Risk Management en Strategie Assessment proces. 
Ondernemingsrisico & Kansen Management, Stakeholder
Analyse en Strategie Planning Programma's

Stakeholder Programma:
1 volle dag of vier ochtend / middag / avond workshops in een periode van een week. Dit interactieve programma omvat een case-based plus een uitgebreide klantgebaseerde stakeholder analyse. Een onmisbaar instrument voor uw organisatie's Stakeholder Management. Draai een potentieel negatieve situatie in uw voordeel om!