Contact Us
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
De wereld verandert van de ene op de andere dag, sneller dan ooit tevoren...

Complete industrieën veranderen daardoor volledig...

Organisaties weten niet echt hoe hun industrie er uit zal zien over 3-10 jaar 
en de meeste bedrijven baseren hun strategie dan maar op meningen en giswerk.

Wij hebben voor u een bewezen stap voor stap proces om echt de toekomst van uw industrie te kunnen zien zodat u zich nu kan voorbereiden en straks slaagt!

Drie redenen om ons te kiezen:

1. Wij bieden (training in) grondige en gedegen Strategische Planning, Stakeholder Analyse en Enterprise Risk & Opportunity Management aan, gebruik makend van state-of-the-art, wetenschappelijk bewezen Scenario Planning technieken die tot voor kort alleen beschikbaar waren voor grote multinationals!

2. Met onze specifieke methodologie van stappen en procedures stellen we u in staat toekomstige scenario's te simuleren om te begrijpen welke van uw strategische opties, marketingprogramma’s of verbeteractiviteiten het grootste voordeel kan opleveren vóór de invoering van daadwerkelijke veranderingen. Het zal u helpen om een betere planning te maken onder onzekere omstandigheden en complexiteit. Mogelijke uitkomsten die verwacht kunnen worden zijn mergers & acquisities, verandering in Human Resources, product ontwikkeling, kapitaalsinvesteringen, service levels, procestijden, etc. Op deze manier kunt u continue mogelijke (strategische) aanpassingen in een dynamische, risicovrije omgeving (een “virtuele zandbak”) repeteren, hetgeen ideeën en concepten zal opleveren die het meest optimaal zullen zijn voor uw bedrijf, voordat u zich committeert aan nieuwe investeringen in geld en/of mensen. Dit is uw kans om de “toekomst te repeteren” vóórdat deze gebeurt!

3. Onze training versterkt de teamgeest, verbetert de human resource output met 100% inbedding en acceptatie van de strategie en van te maken keuzen in de toekomst, creëert betrokkenheid van management en werknemers en bieden praktische, continue  scholing voor uw (top) management. Het is een instrument voor een collectief leerproces, voor het herkaderen van percepties wanneer veranderactiviteiten onzekerheid en zorgen kunnen veroorzaken bij alle betrokkenen. 

Voorkom dat u een statistiek wordt; overleef en versla uw concurrentie met onze programma's voor organisaties van alle groottes in alle industrieën!

Ondernemingsrisico- & Kansen Management, Stake-holder Analyse en Strategie Planning Programma's,
op maat gemaakt voor uw bedrijf & industrie
Dè vereiste technieken voor het creëren van een competitief voordeel in de 21e eeuw. 
Overleef winstgevend in de toekomst!

Haal het giswerk uit:

  • Enterprise Risk Management en Opportunity Management;
  • Stakeholder Analyse;
  • Optimaliseren van Strategische Planning
  • Identificeren van markgroei mogelijkheden;
  • Business Continuity Management;
  • Voorbereidingsplanning;  
  • Innovatiie Management (programma's & projecten);
  • Trend Watching
  • Doorlopende educatie en teambinding