Contact Us
Drs Eric Maagdenberg
Prestatiegedreven ‘katalysator voor (strategische) verandering, innovatie en transformatie’. Diepgaand inzicht in wereldwijd opererende bedrijven opgedaan in 21 jaar werken bij kleine tot grote organisaties in diverse industrieën. Significante leiderschapervaring op hoger managementniveau, in grote strategieprojecten en veranderprogramma’s. Erkend als een integrator, een out-of-the-box, proactief strategisch denker met het vermogen snel tot de kern van zaken te komen, creatieve oplossingen in risicomanagement, duurzaamheid en groei te vinden en om projecten en organisaties van strategie naar ROI te brengen.​ Klik op de link voor de volledige biografie:
Over Sixth Sense Consultancy ("SSC")
SSC biedt adviesdiensten, interim management en trainingen gebaseerd op toekomst-gebaseerde strategie-ontwikkelingsprincipes. Mensen en organisaties risico's, kritische kwesties en blokkades helpen te identificeren en te beoordelen in hun carrière, operationele activiteiten of strategie, die voorkomen dat ze hun volledige potentieel benutten; met hen veranderstrategieën ontwikkelen en implementeren om belemmeringen te elimineren, winsten en snellere groei te genereren en te behouden. 

SSC faciliteert programma's voor de optimalisering van Enterprise Risk Management en Strategische Planning. Dit gaat met behulp van een wetenschappelijke set van stappen en procedures voor scenario planning die het de organisatie mogelijk maakt om een beeld te schetsen van hun bedrijfsomgeving over 3-10 jaar. Zij kan zich zo voorbereiden op de toekomst, samengaand met het versterken van teambinding, ontwikkelen van teamvaardigheden en inbedding van strategie in de organisatie.

Het bedrijf werd opgericht in 2010 door Eric Maagdenberg en is gevestigd in Haren (Groningen) en Toronto (Ontario, Canada).
Geïnteresseerd om meer te weten?
Toegewijd om organisatorische overleving en succes mogelijk te maken
Profile picture of Eric Maagdenberg.
"Ik heb de tweedaagse workshop over Scenario Planning gevolgd die werd gepresenteerd door Eric. Het onderwerp was interessant i.v.m. mijn project- en risicomanagement ervaring. Ik heb genoten en geleerd van tal van goede voorbeelden die Eric gebruikt uit zijn ervaring met grote bedrijven. Zijn ervaring met Europese bedrijven in scenario planning is van onschatbare waarde en brengt een schat aan out-of-the-box denken, een nieuwe methodologie om te kijken naar scenarioplanning en combineert de historische en harde lessen die zijn geleerd door grote bedrijven. Ik raad Eric's advieswerk aan voor degenen die echt willen kijken naar alle mogelijke scenario's, niet alleen de goede en de bedrijven die echt durven te kijken naar de reeks van gebeurtenissen in elk scenario. Een van de ogen-openers was de nieuwe methodiek om te kijken naar de gebeurtenissen in elk scenario van einde naar het begin die het mogelijk maakt om te navigeren door de vele mogelijkheden en zo de belangrijke gebeurtenissen in elk scenario te vinden. Eric's enthousiasme voor out-of-the-box denken en een innovatieve mindset door scenario planning, stelt bedrijven en haar klanten in staat in de pas te blijven met en de controle te houden over de snel verande- rende omgeving in onze wereld."

Faranak Shojai, Independent Consultant
“Ik heb deelgenomen aan de cursus 'Scenario Planning'. Ik heb van deze ervaring genoten, Eric hield het zeer interessant. Hij gebruikte een verscheidenheid aan leertechnieken en was goed in het uitleggen waar hij naartoe ging met de sessies. Hij is boeiend, interessant en goed geïnformeerd.”
Ian Watson
Klantervaringen:
“De scenario planning technieken aangeleerd door Eric hebben ons geholpen bij de ontwikkeling van scenario's en strategieën voor de organisatie. Scenario planning heeft ons geholpen om te komen tot een wenselijke toekomst met minder risico's en onzekerheden .”

Ushnish Sengupta, Free Geek Toronto
"De workshop" Scenario Planning" overtrof echt mijn verwachtingen. Eric is een bona fide expert en hij was in staat om de groep hun ogen te openen voor de voordelen van een grondige strategische analyse. De slides zijn prachtig en zijn voorbeelden en analogieën zijn relevant en actueel. Hij is een zeer boeiende spreker en hij heeft de internationale bedrijfservaring om zijn methoden te ondersteunen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik zijn training waardevoller vond dan het strategiedeel van mijn MBA- opleiding (die was overdreven academisch). 
 
Absoluut waarde voor uw geld!"

José Penate, Arla Foods.
www.sixthsenseconsultancy.nl